utorok 16. decembra 2014

sweet pleasure in the bathroom

Zháňate na poslednú chvíľu ešte nejaké darčeky? Mám pre vás jeden tip. Ide o prírodnú kozmetiku Fyto, ktorú si okamžite zamilujú milovníci ovocných a delikátnych vôní. Keď mi prišiel balíček zo stránky www.herbadrug.sk do práce, spolu s kolegyňami sme na naň okamžite vrhli. Všetky sme ochkali a achkali a mali sme neodolateľnú chuť ochutnať. Nemohla som sa dočkať kedy výrobky otestujem, doslova na vlastnej koži. O pár dní neskôr sa mi kolegyňa priznala, že už si objednala niekoľko sprchových gélov, denný krém, pleťovú vodu, pleťové mlieko a peeling.
Teraz vám ukážem, čo mi pribudlo v kúpeľni.

Are you looking for any gifts for the last moment? I have a tip for you. It is about natural cosmetics Fyto, which lovers of fruits and delicate scents will fall in love with, instantly. When I received a package from the site www.herbadrug.sk to my work, with my colleagues immediately pounced on it. We were surprised and had an irresistible flavour to taste it. I couldn't wait when I will try it. A few days later my colleague told me, that she ordered some shower gels, a daily cream, a face lotion and a scrub.
Now I will show you what is new in my bathroom.
EXOTICKÝ DEZERT - Krémový sprchový gél, s jemnou hodvábnou štruktúrou a exotickou vôňou zrelých banánov a kokosu nám prevoňala celú kúpeľňu, chodbičku a aj izby. Haha no dobre, máme menší byt, ale aj tak sa táto výrazná exotická vôňa rozplynie do všetkých kútov. Pre niektorých môže byť príliš silná až nepríjemná, no ja sa vyžívam. Dokonca aj môj drahý si chváli. Gél navyše obsahuje olivový olej a olej z pšeničných klíčkov, takže moja pokožka je hydratovaná, čo počas zimy potrebuje dvojnásobne.

EXOTIC DESSERT - Cream shower gel with fine silky texture and exotic scent of ripe bananas and coconut scented our whole bathroom, hallway and the room. Haha ok, we have a smaller flat, but even so you will smell this exotic scent in every corner. For some people it may be too strong and unpleasant, but I am satisfied. Even my boyfriend likes it. The gel further comprises olive oil, wheat germ oil, so my skin is hydrated, what during the winter requires twice. 
SLADKÁ BONBONIÉRA - Vždy musím mať v kúpelni aspoň jeden telový peeling. Tento mandľový, ktorý vonia ako marcipán zaliaty v čokoláde ma úplne dostal a musím potláčať chúťky oblíznuť si ruky. Predstavte si, že sa kúpete v roztopených marcipánových pralinkách. No nie je to úžasný pocit? Aj Kleoptra s jej vaňou plnou mlieka by vám mohla závidieť. Nechajte sa rozmaznávať týmto peelingom s gélovou konzistenciou a budete sa cítiť ako v raji. Výrobok je tiež čisto prírodný a obsahuje výťažky zo sladkých mandlí a hľuzoviek. Drobné mikročastice peelingu a jemné častice pemzy dôkladne čistia pokožku, odstraňujú nečistoty a odumreté kožné bunky. Drobné zrniečka peelingu sú obsiahnuté z mandľového extraktu, extraktu z kakaových bôbov a častíc jojobového orecha. Pokožku zanechávajú hladkú a vláčnu.
Neviem ako vy, ale ja si brúsim zúbky ešte na ďalšie pokušenia z tejto tejto značky.

SWEET BOX OF CHOCOLATES- I always must have at least one body scrub in my bathroom. This almond, which smells like a marzipan drenched in chocolate is absolutely amazing and I have to suppress an appetite to lick my hands. Imagine that you are bathing in melted marzipan truffles. Isn't it a great feeling? Even Cleopatra, with her bath full of milk, would envy you. Let pamper yourself with this scrub with a gel texture and you will feel like in a paradise. The product is purely natural and contains extracts of sweet almonds and truffles. Small microparticles of  scrub and fine particles of pumice thoroughly cleans the skin, removing impurities and dead skin cells. Small grains of scrub are contained from almond extract, extract of cocoa beans and particles jojoba nut. It leaves the skin smooth and supple.
Don't know what you, but I will definitely buy something from this brand.

Photos: Escorpi photography


11 komentárov:

  1. milujem ovocné vône v sprchových géloch. Cítim sa potom tak sviežo a najradšej by som to rovno vypila ! :D mám rada prírodnú kozmetiku a o tejto som ešte nepočula, takže ma to veľmi láka a už aj idem pozrieť na ich internetový obchod :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chocolate looks delish and product sounds great

    Made in Mauve

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Those sound really amazing, I bet they smell so delicious! =D

    Take care always, love Christine ~ xx
    BLOG | BLOGLOVIN' | TWITTER | FACEBOOK

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Look awesome !

    Would you like to follow each other ?

    Kisses

    Emily from PTT

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobry napad,musim vyskusat :) am

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I want to try it!!! so great


    http://bellerivoli.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I would enjoy a bath like this. Great recommendation!

    www.fashion-board.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. amazing products!!!
    http://laviecestchic.blogspot.it
    facebook.com/laviecestchic

    OdpovedaťOdstrániť